Nehemia-kiitos

Minulla on suuri ilo ilmoittaa teille, että raamattukoulumme on nyt valmis. Koulun käyttöön siunaaminen ja avajaisjuhla olivat 19.8. 2011.Yhdessä Tommi Cappelin kanssa saimme osallistua juhlaan kutsuvieraina. Samalla matkalla meillä oli tilaisuus viikon ajan tutustua työhön Intiassa.

 

Raamattukoulumme juhla osui todella kuumaan päivään. Rankkasade taukosi vasta tuntia ennen seremonioiden alkua. 1200 henkeä oli paikalla. Todella liikuttava juhla! Siinä se nyt oli, Armon Palavan Sydämen Raamattukoulu. Yllätyin siitä, miten kaunis koulu oli. Kaikki oli todella siististi tehty ja intialaisen mittapuun mukaan koulu oli jopa upea. Tärkeintä kuitenkin on se, että se koulu on pyhitetty Herralle, hänen kirkkautensa paikaksi.

 

Saimme juhlapäivän iltana tavata tulevia opiskelijoita. Innokasta joukkoa! Olen rukouksessa kysellyt ja miettinyt, miten näille opiskelijoille voisi löytää kannatusta, niin että opiskeluajan kustannukset voitaisiin kattaa. Haluaisitko olla rinnallani muistamassa tätä kysymystä rukouksin? Meillä oli myös tilaisuus tavata opettajia ja saimme yhteisessä rukouksessa siunata heidät työhön. Sanoisin, että koulu on hyvissä käsissä.

 

Suurella kiitollisuudella ja nöyrin mielin saamme ihmetellä Isän uskollisuutta. Lähdimme tätä projektia toteuttamaan tyhjin käsin, uskon varassa, mutta sydämessä varmuus ja rauha siitä, että Taivaallinen Isä on tämän projektin meille tarkoittanut. Nyt oli ilo nähdä Intian ystävien riemu koulun valmistumisesta. Onhan se todella pitkän ajan rukousten ja kaipauksen kohde.

 

Te ystävät olette kantaneet kortenne kekoon, olleet uskollisia huoneenhaltijoita Herran työssä. Kiitos siitä!

 

Olemme jatkuvasti rukouksin Isän edessä kysellen, miten Hän meitä jatkossa johdattaa. Olisi iloinen asia, jos moni Nehemia-projektiin osallistunut voisi tulevaisuudessakin löytää mielekkäitä lähetystyöhön osallistumisen kohteita Palavan Sydämen projekteista. Pyrimme aina siihen, että Isän johdatuksessa olisimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jotta sieluja pelastuu Taivasten Valtakuntaan. Herran työtoverit ovat aina siunattuja ihmisiä. Sitä runsasta siunausta toivotan teille kaikille!

 

Outi Cappel

 

 

Please reload

  TULE MUKAAN TYÖHÖMME  

  Olet lämpimästi tervetullut mukaan Palavan Sydämen ystäväjoukkoon. Lue lisää oheisesta linkistä.  

PALAVA SYDÄN

Osoite:

Puhelin:

Email:

Aleksanterinkatu 8

64260 KASKINEN

044 376 8968 (Ark. 9-16)

posti@palavasydan.fi

LAHJOITA

IBAN: FI64 4963 0010 0618 25
BIC: ITELFIHH
Viite: 123

Rahankeräyslupa ja toimeenpanoaika: POL-2015-8787, 1.1.2016-31.12.2017
Toimeenpanoalue: Koko maa lukuunottamatta Ahvenanmaata
Käyttötarkoitus: Kotimaan julistustyöhön, sekä lähetystyöhön ulkomailla.

SOME

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

PALAVA SYDÄN

Osoite:

Puhelin:

Email:

Kauppa:

Aleksanterinkatu 8

64260 KASKINEN

044 376 8968 (Ark. 9-16)

posti@palavasydan.fi

www.palavansydamenkauppa.fi

SOME

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

TILITIEDOT

Tili:

BIC:

Saaja:

Viite:

FI64 4963 0010 0618 25

ITELFIHH

Palavan Sydämen Säätiö

123 (julistustyö), 1122 (lähetystyö)

Rahankeräyslupa: RA-2020/76

Keräysaika: 28.1.2020-27.1.2022

Toimeenpanoalue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa

Käyttötarkoitus: Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla.

Kertyvät varat käytetään kotimaan julistustyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen (julistustyöntekijän palkka, tiedotuskulut ja tilavuokrat). Lisäksi kertyviä varoja voidaan käyttää ulkomailla tehtävään aineelliseen ja hengelliseen lähetystyöhön.