top of page

Rouva Estherin todistus

Viime vuonna osallistuimme Raamattujen painattamiseen ja välittämiseen Karen-heimon alueille Aasiassa. Tässä eräs todistus Raamatun vastaanottaneelta henkilöltä.

Nimeni on rouva Esther, olen 81-vuotias. Minut ajettiin pois seitsemästä eri kylästä taistelujen takia ja nyt asun T-kylässä (kylän nimeä ei paljasteta henkilöllisyyden suojelemiseksi). Mieheni ja kaksi poikaani kuolivat taistelussa. Pakenin tyttäreni kanssa henkeni edestä ja elän nyt hänen kanssaan.


Otin Kristuksen henkilökohtaiseksi pelastajakseni ja Herrakseni ollessani 15-vuotias (1954). Siitä hetkestä eteenpäin halusin todella omistaa Raamatun ja lukea sitä, mutta köyhyyteni tähden minun oli täysin mahdotonta omistaa sellaista. Asun hyvin syrjäisellä alueella ja muutin monta kertaa, kun pakenin henkeni puolesta. Mutta olen rukoillut Jumalaa vuodesta 1954 aina siihen päivään asti, kun sain Raamatun 12.5.2020. Rukoiltuani jatkuvasti 66 vuotta sain Raamatun. KUINKA SUURI ON JUMALANI, JOKA VASTASI RUKOUKSEENI!


12. elokuuta 2019 oikea polveni oli tuskallisen kipeä. Kun menin tarkistuttamaan sitä lääkärin luokse, todettiin minulla syöpä. Olin niin surullinen. En halunnut kuolla ennen kuin omistan Raamatun. Rukoilin Jumalaa jatkuvasti tämän asian puolesta.


11.5.2020 kuulin pastoriltani siunattuja uutisia siitä, että kyläämme tulee ryhmä jakamaan Raamattuja. Seuraavana aamuna heräsin aikaisin ja odotin rukoillen. Ryhmä tuli kyläämme klo 11.30 Raamattujen kanssa ja pyysin tytärtäni auttamaan minua kävelemään hänen rinnallaan (koska en voinut kävellä itse) tapaamaan pastori H:ta ja ryhmää. Todistin rukouksestani ja halustani saada Raamattu ennen kuolemaani ja siitä, että olin odottanut Raamattua 66 vuotta. Pastori H lahjoitti minulle yhden. Huusin Herran puoleen ja sanoin Herralle: “Kiitos Jumalalle, että vastasit rukoukseeni. Anna minulle lisää elinpäiviä lukea tämä Raamattu, anna minun lukea se alusta loppuun, sitten olen valmis kuolemaan.” Ylistin Herraa ja itkin, koska olin niin onnellinen ja tyytyväinen, että omistin vihdoin oman Raamatun.


Ylistettyään Jumalaa pastori J rohkaisi minua lukemaan Raamattua. Hän sanoi, että Jumala pystyy parantamaan syöpäni ja että Jumalan Sana on elävä ja voimallinen. Aloin lukea heti Raamattua pastorini ja ryhmä lähdettyä kylästämme. En kyennyt nukkumaan polveni kivun vuoksi. Ja koska en kerran kyennyt nukkumaan, luin Raamattua yötä päivää. Aloitin lukemisen Uudesta testamentista ja kahdeksan päivän kuluessa etenin aina Johanneksen ilmestykseen saakka. Mitä enemmän luin, sitä onnellisemmaksi tulin ja unohdin polvikipuni. Luettuani Uuden Testamentin loppuun, polveni ei ollut enää kovinkaan kipeä. Seuraavana maanantaina menin tyttäreni kanssa lääkäriin tarkistamaan polveni syöpää. Lääkärin nähdessä tulokseni hän katsoi minuun ja sanoi "MIKSI, MITÄ ON TAPAHTUNUT?!". En kyennyt vastaamaan, koska en tiennyt, mistä hän puhui. Sitten lääkäri sanoi: "POLVESSASI EI OLE ENÄÄ SYÖPÄSOLUJA!". Jumala oli täysin parantanut syövän polvessani. YLISTÄKÄÄ HERRAA. Jumala paransi syöpäni Sanansa kautta. Olen parantunut nyt. Viikon kuluttua pystyin jo kävelemään hyvin ja pystyn nyt huolehtimaan itsestäni. YLISTÄKÄÄ JUMALAA.


Luen joka päivä Raamattua ja nyt olen jo kerran lukenut koko Raamatun läpi. Aloitin aivan Raamatun alusta. Mitä enemmän luen, sitä suurempi nälkä minulla on Jumalan sanan tutkimiseen. Mitä enemmän luen, sitä terveempi minusta tulee.


Haluan kiittää teitä kaikkia. Toitte minulle parhaan syöpälääkkeen, Jumalan Sanan. Olen terve ja jaan todistukseni muille sairastaville. Alueellamme on monia kyliä, joilla ei ole Raamattua. Tue ja auta heitä saamaan Raamattuja, koska en halua heidän kuolevan maistamatta, kuinka Herra on hyvä ja Hänen sanansa on voimakas. Jumala siunatkoon teitä kaikkia.


 

TUE PALAVAN SYDÄMEN LÄHETYSTYÖTÄ!


Tili: FI64 4963 0010 0618 25 Saaja: Palavan Sydämen Säätiö Viite: 2244


Kiitos lahjastasi!

bottom of page