top of page

Neiti Phawlay

Viime vuonna osallistuimme Raamattujen painattamiseen ja välittämiseen Karen-heimon alueille Aasiassa. Tässä eräs todistus Raamatun vastaanottaneelta henkilöltä.

Nimeni on neiti Phawlay, olen 21-vuotias. Asun T-kylässä. Menetin vanhempani 11-vuotiaana. He menivät maatilalle, eivätkä ole palanneet sieltä tähän päivään mennessä. Asun yksin pienessä bambutalossa. Olen niin iloinen tästä Raamatusta, jonka sain ilmaiseksi.


Ennen kuin sain tämän Raamatun, tunsin itseni niin yksinäiseksi joka ilta, mutta Raamatun saatuani en tunne oloani yksinäiseksi sydämessäni, koska kun luen Raamattua, minulla on rauha ja ilo. Jumala lohduttaa elämääni aina sanoillaan.


Nyt voin hymyillä, koska Jumalan Sana antaa minulle iloa sydämeeni. Hän on paras isäni, joka pitää huolta elämästäni.


Kiitos, että annoitte minulle Raamatun. Täällä on 100% mahdotonta ostaa ja omistaa Raamattu. Ilman tukeanne en voisi koskaan omistaa Raamattua. Kylissä on monia minun kaltaiseni Sqaw Karenin nuoria, heillä ei ole Raamattua, jotka eivät ole koskaan nähneet, eivätkä lukeneet Raamattua. Olen huolissani heistä ja haluan heidän saavan Raamatun, kuten minäkin sain, jotta heidän elämänsä muuttuu ja he voivat olla onnellisia elämässään. Useimmat heistä kokevat sisällään tuskaa köyhyyden, vanhempiensa tai muiden rakkaidensa ja sukulaistensa menettämisen vuoksi. Päästäkseen sydämensä tuskasta he tarvitsevat Raamattua, Jumalan Sanaa. Se on paras lääke. Auta heitä saamaan Raamattu ennen kuolemaansa. Tämä on nöyrä pyyntöni teille kaikille Jeesuksen nimessä.


Kiitos vielä kerran. Jumala siunatkoon teitä. 

TUE PALAVAN SYDÄMEN LÄHETYSTYÖTÄ!


Tili: FI64 4963 0010 0618 25 Saaja: Palavan Sydämen Säätiö Viite: 2244


Kiitos lahjastasi!

bottom of page