top of page

Kuulumisia Palavan Sydämen lähetyskohteista


INTIA


Stefanus-projektin päätöskohteena viime vuonna käynnistetty kirkonrakennusprojekti Intian Chinthaguppaan on saatu päätökseen. Kirkko oli tarkoitus avata maaliskuussa, mutta koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet ovat estäneet avajaisten järjestämisen.

Veli Kunja Rajesh ja hänen vaimonsa ovat ensimmäiset kristilliset lähetit tällä alueella. Heidän uskollinen työnsä keskellä vaaroja ja vastoinkäymisiäkin on kantanut runsasta hedelmää ja monet ovat löytäneet henkilökohtaisen uskon Jeesukseen. On upeaa, että tälle alueelle on ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa saatu rakentaa kristillinen kirkko.


Kiitos kaikille projektissa mukana olleille!AASIA


Syksyllä keräämämme lahjoitus Raamattujen toimittamiseksi Burman, Laosin, Thaimaan ja Vietnamin alueilla eläville vuoristoheimolaisille on edennyt siihen vaiheeseen, jossa Raamatut on painettu ja ne odottavat kuljettamista uskoville.

Falam Chin -Raamatut saatiin toimitettua turvallisesti Burman rajojen sisäpuolelle ennen kuin koronaviruksen leviäminen sulki maan rajat. Ne odottavat rajoitusten purkautumista maan sisällä, jonka jälkeen ne jaetaan uskoville.

Sqaw Karen -Raamatut on toimitettu varastoon Kaakkois-Aasiassa, mutta Burman rajat olivat siinä vaiheessa jo suljettuina. Kun rajat avataan, Raamatut kuljetetaan perille Karen-heimon uskoville.


Kiitos kaikille tässä tärkeässä työssä mukana olleille!


KIINA


Tällä hetkellä keräämme varoja Raamattujen lähettämiseksi Kiinaan.

Tue projektia antamalla lahjasi:


FI64 4963 0010 0618 25 / Palava Sydän / Viite 2244!

bottom of page