top of page

Kiitosraportti Intiasta


Ohessa käännettynä ystävämme, piispa Jacob Marinenin lähettämä kiitoskirje- ja kuvaraportti alkuvuonna 2017 päätökseen saatetuista lähetysprojekteista Intiassa. Kiitos kaikille mukana olosta!

Rakkaat Palavan Sydämen ystävät!

Armoa ja rauhaa herraltamme ja pelastajaltamme Jeesukselta Kristukselta.

Ylistämme Jumalaa siitä, että olemme saaneet viettää onnistunutta ja siunattua vuosikonferenssia. Sen yhteydessä järjestettiin myös Armon Palavan Sydämen Raamattukoulun opiskelijoiden valmistujaisjuhla. Kolmen päivän ajan, 22.-24.2. oli kuin taivas olisi laskeutunut maan päälle, kun yli 10 000 ihmistä kerääntyi telttaan joka päivä etsimään Herraa. Viimeisenä iltana 120 raamattukoulun oppilasta vietti valmistujaisjuhlaansa. Seuraavana aamuna klo 10 saimme luovuttaa lahjoittamanne ompelukoneet ja polkupyörät opiskelijoille avuksi heidän tekemässään työssä. Sain kertoa opiskelijoille, että nämä välineet ovat rakkauden lahja Palavan Sydämen Säätiön ystäviltä.

Opiskelijat haluavat välittää erityisen kiitoksensa suuresta lahjastanne!

Kunnioittaen, Piispa Jacob Marineni


bottom of page