top of page

Israel-lähetysprojektimme on viety päätökseen


Iloksemme voimme ilmoittaa, että Israel-lähetysprojektimme on viety päätökseen ja olemme lähettäneet viimeisen 10 000,00 euron tukisumman Beit Immanuel-seurakunnalle. Eilen vastaanotimme seurakunnan johtajalta, David Lazarukselta seuraavan kiitos-sähköpostin:

"Rakkaat Palavan Sydämen ystävät!

Olemme vastaanottaneet 10 000,00 euron lahjanne tällä viikolla. Kiitämme sydämestämme anteliaasta lahjastanne Israelin apua tarvitsevien hyväksi.

Rukoilemme Isältä johdatusta käyttääksemme lahjanne oikein. Edellisellä, syksyllä vastaanottamallamme 5000,00 euron tuella olemme saaneet tehdä muun muassa seuraavaa:

  • Ostimme köyhien monilapsisten perheiden lapsille välttämättömiä koulutarvikkeita

  • Olemme avustaneet köyhien lapsiperheiden lapsia pääsemään Raamattuleirille

  • Avustimme yksinhuoltajaäitiä, joka pitää lastensa lisäksi huolta myös iäkkäästä, sairaasta äidistään

  • Olemme avustaneet useampia henkilöitä välttämättömissä asumiskustannuksissa, sekä hankkineet jääkaapin, uunin ja pesukoneen

  • Olemme hankkineet viidelletoista holokaustista selvinneelle vanhukselle avustus-lahjan syntymäpäivänä

Lisäksi haluan kertoa teille seuraavaa: Israelin hallitus pyysi meitä pitämään huolta yksinhuoltajana elävästä arabi muslimi-isästä, joka pitää huolta viidestä lapsestaan. Hän oli naimisissa juutalaisen naisen kanssa, mutta kun heille syntyneiden kaksosten todettiin sairastavan epilepsiaa, nainen jätti hänet yksin viiden pienen lapsen kanssa. Koska mies on arabi ja kotoisin palestiinalaisalueilta, hallitus ei voi tai halua auttaa häntä, vaikka lapsia pidetäänkin juutalaisina ja Israelin kansalaisina. Niinpä he pyysivät meitä ottamaan hänen auttamisensa vastuullemme.

Isän nimi on Adeev ja hän on juuri hiljattain vastaanottanut Jeesuksen Kristuksen pelastajanaan! Paljon työtä on silti vielä jäljellä. Vierailemme säännöllisesti heidän kotonaan ja pyrimme auttamaan erityisesti näitä pieniä lapsia, jotka ovat kovin traumatisoituneita kaikesta tapahtuneesta. He ovat eläneet ilman äitiään vakavassa köyhyydessä useiden vuosien ajan, tukenaan vain isä, joka ei ole tiennyt, kuinka osaisi pitää heistä huolta. Seurakuntamme on saanut sydämelleen johdattaa kaikki lapset Krituksen luo ja saada kokea tämän perheen eheytyvän. Kiitämme, jos voitte rukoilla tämän perheen puolesta.

Haluamme kiittää vielä uudestaan lahjastanne.

Hänen rakkaudessaan teitä tervehtien,

David Lazarus"

Kiitos, rakkaat Ystävät, tuestanne tälle projektille!


bottom of page