top of page

Raamattukouluopiskelijoiden varustaminen


Olemme saaneet lähettää pienen lahjoituksen Jeesus-kaivon rakentamista varten ystävillemme Intiaan. Jos työ ei ole ennestään tuttua, suosittelemme tutustumaan GTSSS-järjestön (Gospel for Tribals Social Service Society) toimintaan osoitteessa www.gtsss.org

Palava Sydän on saanut etuoikeuden toimia useiden vuosien ajan yhteistyössä tämän järjestön kanssa Intian voittamiseksi Kristukselle. Suurimpana projektinamme rakensimme joitakin vuosia sitten Raamattukoulun 150:lle oppilaalle Khammamiin. Joitakin kuvia Raamattukoulusta voit katsella klikkaamalla tästä. Muuta taustatietoa GTSSS:n työstä löytyy klikkaamalla tästä.

Muutaman viikon kuluttua, tarkemmin 25.-27.2. jälleen yksi vuosikurssillinen elämänsä evankeliumin julistamiselle luvannutta kansallista lähettiä valmistuu Raamattukoulusta ja lähtee tavoittamaan evankeliumin vapauttavalla sanomalla ennen evankelioimattomia seutuja Intiassa. Monet joutuvat tässä tehtävässä vainotuiksi ja pahoinpidellyiksi ja jotkut tulevat menettämään henkensä evankeliumin tähden. Mutta hedelmät ovat suunnattomat.

Toiveena on voida lahjoittaa miespuolisille opiskelijoille polkupyörät ja naispuolisille opiskelijoille ompelukoneet, jotka auttavat heitä heidän työssään Herran elovainioilla. Palava Sydän haluaa olla tässä haasteessa mukana. Yhden polkupyörän hinta on 75,- euroa ja yksi ompelukone maksaa 100,- euroa. Haluaisitko sinä sponsoroida jollekin polkupyörän tai ompelukoneen? Voit tehdä sen lähettämällä lahjasi oheisin tiliyhteystiedoin helmikuun puoliväliin mennessä. Palava Sydän lähettää avun lyhentämättömänä perille ennen valmistujaisia. Kiitos intialaisten ystäviemme puolesta jo etukäteen!

Pankkiyhteys: FI64 49630 01006 1825 / Palavan Sydämen Säätiö Viitenumero: 1122 (Huom! Tätä viitenumeroa käytetään ainoastaan tätä Intian haastetta varten!)

Rahankeräyslupa: POL-2015-8787 Toimeenpanoaika: 1.1.2016-31.12.2017 Toimeenpanoalue: Koko maa lukuunottamatta Ahvenanmaata


bottom of page