top of page

Lähetyskohteemme Israelissa


Palavan Sydämen Säätiön hallitus teki 2014 elokuussa päätöksen avata uuden lähetyskohteen Israeliin. Jumalan johdatuksessa meille syntyi mahdollisuus yhteistyöhön Jaffassa sijaitsevan messiaanisen Beit Immanuel-seurakunnan kanssa. Palava Sydän on sitoutunut auttamaan holocaust-vanhuksia 20 000,- eurolla. Kyseessä ovat toisen maailmansodan aikaisissa vainoissa paljon kärsineet vielä elossa olevat vanhukset, joista useimmilla ei ole ketään omaisia elossa. Muutoinkin he elävät usein köyhissä oloissa niin että vaikkapa ruoka-avustus on tervetullut apu jokapäiväiseen elämään. Tässä Palava Sydän saa olla Kristuksen rakkauden kanavana. Mukana on aina myös evankeliumin ilosanoma Jeesuksesta. Rukouksemme on, että moni näistä Israelin kovia kokeneista vanhuksista saisi tuntea Herran rakkauden huolenpitoa ja ketkä eivät vielä tunne Vapahtajaa, voisivat näin myös löytää oman Messiaansa yhteyteen.

Ensimmäinen avustuserä lähetettiin vuoden 2014 lopulla. Toista parhaillaan kerätään. Sinäkin voit olla mukana siunauksen välikappaleena Jumalan omaisuuskansan kohdalla! Samalla vaikutat oman maamme kohtaloihin näinä vakavina aikoina, sillä muistathan, että Herra on luvannut siunata niitä, jotka siunaavat hänen kansaansa!

Pääsiäisjuhla lähestyy. Kuulimme Beit Immanuel-seurakunnasta, että se on usei kipeän yksinäistä aikaa holocaust vanhuksille. Kaikkialla Israelissa perhekunnat kokoontuvat seder aterialle ja viettämään pääsiäisen juhlaa. Näillä vanhuksilla vain ei ole perhettä. Seurakunnan nuoret aikovat käydä tervehtimässä heitä, lukemassa juhla-ajan tekstejä, laulamassa, olemassa heidän kanssaan. Rakkauden lahjamme kulkee näiden nuorten matkassa holocaust vanhuksille. Tuokoon rakas Herramme heille tosi pääsiäisen Jeesuksen ylösnousemusvoiman osallisuudessa!


bottom of page