top of page

Nehemia-kiitos


Minulla on suuri ilo ilmoittaa teille, että raamattukoulumme on nyt valmis. Koulun käyttöön siunaaminen ja avajaisjuhla olivat 19.8. 2011.Yhdessä Tommi Cappelin kanssa saimme osallistua juhlaan kutsuvieraina. Samalla matkalla meillä oli tilaisuus viikon ajan tutustua työhön Intiassa.

Raamattukoulumme juhla osui todella kuumaan päivään. Rankkasade taukosi vasta tuntia ennen seremonioiden alkua. 1200 henkeä oli paikalla. Todella liikuttava juhla! Siinä se nyt oli, Armon Palavan Sydämen Raamattukoulu. Yllätyin siitä, miten kaunis koulu oli. Kaikki oli todella siististi tehty ja intialaisen mittapuun mukaan koulu oli jopa upea. Tärkeintä kuitenkin on se, että se koulu on pyhitetty Herralle, hänen kirkkautensa paikaksi.

Saimme juhlapäivän iltana tavata tulevia opiskelijoita. Innokasta joukkoa! Olen rukouksessa kysellyt ja miettinyt, miten näille opiskelijoille voisi löytää kannatusta, niin että opiskeluajan kustannukset voitaisiin kattaa. Haluaisitko olla rinnallani muistamassa tätä kysymystä rukouksin? Meillä oli myös tilaisuus tavata opettajia ja saimme yhteisessä rukouksessa siunata heidät työhön. Sanoisin, että koulu on hyvissä käsissä.

Suurella kiitollisuudella ja nöyrin mielin saamme ihmetellä Isän uskollisuutta. Lähdimme tätä projektia toteuttamaan tyhjin käsin, uskon varassa, mutta sydämessä varmuus ja rauha siitä, että Taivaallinen Isä on tämän projektin meille tarkoittanut. Nyt oli ilo nähdä Intian ystävien riemu koulun valmistumisesta. Onhan se todella pitkän ajan rukousten ja kaipauksen kohde.

Te ystävät olette kantaneet kortenne kekoon, olleet uskollisia huoneenhaltijoita Herran työssä. Kiitos siitä!

Olemme jatkuvasti rukouksin Isän edessä kysellen, miten Hän meitä jatkossa johdattaa. Olisi iloinen asia, jos moni Nehemia-projektiin osallistunut voisi tulevaisuudessakin löytää mielekkäitä lähetystyöhön osallistumisen kohteita Palavan Sydämen projekteista. Pyrimme aina siihen, että Isän johdatuksessa olisimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jotta sieluja pelastuu Taivasten Valtakuntaan. Herran työtoverit ovat aina siunattuja ihmisiä. Sitä runsasta siunausta toivotan teille kaikille!

Outi Cappel


bottom of page