top of page

Terveiset Raamattukoulun avajaisista


“Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt, iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä.”

Nämä psalmin 118 sanat olivat valtavan riemullisesti mielessäni, kun saavuimme Raamattukoulun portille avajaisjuhlan päivanä. Meitä odotti puolen kilometrin juhlakäytävä: Orpolapset tien molemmin puolin silmät säihkyen, kirkkaissa vaatteissaan! Kuljimme jalan tätä kunniakujaa. Liikutuksen itku kaihersi kurkussa. Sitten näkyviin tuli kaunis valkoinen rakennus, siniset ikkunaluukut, kutsuva pylväsportaikko. Rukoustemme kohde valmiina. Kiitetty olkoon Herra, joka yksin ihmeitä tekee!

Mitä osaisinkaan kertoa itse juhlasta? Liikuttava kerrassaan! Herran läsnaolon täyttamä. Tuntui, etta olitte kaikki läsnä.

Illalla saimme vielä palata koululle. Tapasimme tulevia oppilaita, sekä muutaman opettajan. Vakuutuimme syvästi, että tässä koulussa elää vahvasti Jeesuksen läsnäolo. Se kannattelee kaikkea koulun toimintaa. Ihmeeltä tuntui se sitoutuneisuus, jonka näimme. Upea päivämme päättyi koulun portaitten edessä, tumman taivaan alla, kun opettajat polvistuivat hiekalle ja saimme rukoilla heidän puolestaan. Mikä päivä! Kiitos Jumalalle!

Outi Cappel


bottom of page