VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!
VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!

Neiti Phawlay

Nimeni on neiti Phawlay, olen 21-vuotias. Asun T-kylässä. Menetin vanhempani 11-vuotiaana. He menivät maatilalle, eivätkä ole palanneet sieltä tähän päivään mennessä. Asun yksin pienessä bambutalossa. Olen niin iloinen tästä Raamatusta, jonka sain ilmaiseksi.

Ennen kuin sain tämän Raamatun, tunsin itseni niin yksinäiseksi joka ilta, mutta Raamatun saatuani en tunne oloani yksinäiseksi sydämessäni, koska kun luen Raamattua, minulla on rauha ja ilo. Jumala lohduttaa elämääni aina sanoillaan.

Nyt voin hymyillä, koska Jumalan Sana antaa minulle iloa sydämeeni. Hän on paras isäni, joka pitää huolta elämästäni.

Kiitos, että annoitte minulle Raamatun. Täällä on 100% mahdotonta ostaa ja omistaa Raamattu. Ilman tukeanne en voisi koskaan omistaa Raamattua. Kylissä on monia minun kaltaiseni Sqaw Karenin nuoria, heillä ei ole Raamattua, jotka eivät ole koskaan nähneet, eivätkä lukeneet Raamattua. Olen huolissani heistä ja haluan heidän saavan Raamatun, kuten minäkin sain, jotta heidän elämänsä muuttuu ja he voivat olla onnellisia elämässään. Useimmat heistä kokevat sisällään tuskaa köyhyyden, vanhempiensa tai muiden rakkaidensa ja sukulaistensa menettämisen vuoksi. Päästäkseen sydämensä tuskasta he tarvitsevat Raamattua, Jumalan Sanaa. Se on paras lääke. Auta heitä saamaan Raamattu ennen kuolemaansa. Tämä on nöyrä pyyntöni teille kaikille Jeesuksen nimessä.

Kiitos vielä kerran. Jumala siunatkoon teitä.

Jaa tai tulosta kirjoitus:
© 2023 Palava Sydän. Kaikki oikeudet pidätetään.
Ostoskori
Lisää tuotteita vielä 120,00 :lla, niin toimitamme tilauksesi ilmaiseksi!