MITEN JUURI SINÄ VOIT OLLA MUKANA?

Tutustu oheisiin teksteihin ja täytä sivun lopussa oleva lomake. Tervetuloa mukaan!

Lähettäjäksi

"Palavan Sydämen työ on täysin uskonvaraista. Ellei ole lähettäjiä, jotka rukouksin siunaavat Sanan kylvöä, työn tekeminen ei olisi mahdollista. Siksi jokainen lähettäjäni on minulle kallis työtoveri taistellessani Jumalan Sanan puolesta. Haluaisitko sinä auttaa minua viemään Elämän Sanaa ennenkuin aika päättyy? Jos Herra kutsuu sinua, olet enemmän kuin tervetullut liittymään lähettäjärenkaaseeni. Sinua todella tarvitaan! Kaikki lähettäjät saavat kuukausittain kirjeeni ja voivat näin olla mukana työn ytimessä. Tervetuloa mukaan lähettämään Sanaa. Ole siunattu, ystävä Herrassa!"

Outi Cappel, Palavan Sydämen Säätiön toiminnanjohtaja

Tilaisuuksien järjestäjät

Haluaisitko, että paikkakunnallasi järjestettäisiin Palavan Sydämen tapahtuma? Ota yhteyttä!

Uutisleipä

Palavan Sydämen työn vahvana perustana on usko Jumalan Sanan voimaan ja aina kestävään ajankohtaisuuteen. Ymmärrämme myös, että päivittäinen Jumalan Sanan nauttiminen on jokaiselle uskovalle tärkeää. Tästä syystä haluamme tukea omalta osaltamme Raamattuun pitäytyvän, monipuolisen ja terveen hengellisen opetuksen leviämistä Suomessa.

Kutsumme sinutkin tilaajaksi Uutisleipä-puheäänitekerhoon, jonka jäsenenä olet sekä vastaanottamassa ravitsevaa Jumalan Sanan opetusta eduliseen kerhohintaan, että tukemassa Palavan Sydämen työtä säännöllisen tuotetilauksen muodossa. Lue tarkemmin Uutisleivästä klikkaamalla tästä.

Taloudellinen tuki

Taloudellisen tukesi tekee Palavan Sydämen työn mahdolliseksi. Kiitos lahjastasi!

Tili: FI64 4963 0010 0618 25

BIC: ITELFIHH

Saaja: Palavan Sydämen Säätiö

Viite: 123 (julistustyö), 2244 (lähetystyö)

Rahankeräyslupa: RA-2020/76

Keräysaika: 28.1.2020-27.1.2022

Toimeenpanoalue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa

Käyttötarkoitus: Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla. Kerätyt varat käytetään kotimaan julistustyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen (julistustyöntekijän palkka, tiedotuskulut ja tilavuokrat). Lisäksi kertyviä varoja voidaan käyttää ulkomailla tehtävään aineelliseen ja hengelliseen lähetystyöhön.

PALAVA SYDÄN

Osoite:

Puhelin:

Email:

Kauppa:

Aleksanterinkatu 8

64260 KASKINEN

044 376 8968 (Ark. 9-16)

posti@palavasydan.fi

www.palavansydamenkauppa.fi

SOME

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

TILITIEDOT

Tili:

BIC:

Saaja:

Viite:

FI64 4963 0010 0618 25

ITELFIHH

Palavan Sydämen Säätiö

123 (julistustyö), 1122 (lähetystyö)

Rahankeräyslupa: RA-2020/76

Keräysaika: 28.1.2020-27.1.2022

Toimeenpanoalue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa

Käyttötarkoitus: Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla.

Kertyvät varat käytetään kotimaan julistustyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen (julistustyöntekijän palkka, tiedotuskulut ja tilavuokrat). Lisäksi kertyviä varoja voidaan käyttää ulkomailla tehtävään aineelliseen ja hengelliseen lähetystyöhön.