VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!
VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!

Herra Photawa

Nimeni on herra Photawa, asun H-kylässä. Olin juoppo ja huumeriippuvainen mies. Olen ollut vankilassa kahdesti huumeiden käytön takia. Elämäni ei ole mitään. Vanhempani eivät rakasta minua ja kaikki sukulaiseni jättivät minut huomiotta ja kaikki ystäväni jättivät minut, koska en ole mitään, saastainen mies.

Mutta kun sain Raamatun, aloin lukea ja ymmärsin, että Jumala rakastaa pienintäkin ihmistä ja hän kuoli kaikkien ihmisten puolesta maailmassa. Niinpä sitouduin elämään Herralle ja nyt olen uusi luomus Kristuksessa. Vanhat asiat ovat poissa ja uusia on tullut tilalle.

Kun otin vastaan Kristuksen, lopetin tupakoinnin, huumeiden ja alkoholin käytön. Jätin nuo asiat taakseni, luen joka päivä Raamattua ja opin Jumalalta kaiken, mitä tarvitsen. Jumala opettaa minulle monia asioita Raamatun kautta ja nyt olen siunattu mies Herran silmissä. Lahjoittamanne Raamattu uudisti minut ja nyt olen uusi mies. Kiitos, että pelastitte minut helvetiltä ja olemasta hyödytön ihminen. Jaan todistukseni vanhoille ystävilleni ja muille buddhalaisille naapurikylässäni.

Rouva Lydia

Olen rouva Lydia, olen 78-vuotias. Olin pastorina N-kylässä 70-vuotiaaksi asti, mutta nyt olen eläkkeellä. Olen ollut pastorina 48 vuotta ilman Raamattua. Kopioin käsin kaikki Uuden Testamentin kirjat, psalmien, sananlaskujen, Jesajan, Jere-mian, Danielin ja Hesekielin kirjat. Tämä käsin kopioitu kirja on ollut käsikirjani Raamatusta 48 vuoden ajan.

Tänään on arvokkain ja siunatuin päivä minulle – sain Sqaw Karenin Raamatun ja Virsikirjan täysin ilmaiseksi. HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ JA USKOMATONTA. Oikea silmäni ei näe nyt, mutta vasen silmä on yhä hyvä. Rukoukseni Jumalalle on, että “Herra, ennen kuin luen tämän Raamatun alusta loppuun, ja ennen kuin laulan kaikki virret, älä vie henkeäni”. Uskon vahvasti, että Jumala kuulee rukoukseni ja minä luen koko Raamatun ja laulan kaikki virret.

Me Sqaw Karenin ihmiset saimme omaksemme Raamatun arvokkaimmat siunaukset sinun kauttasi. Vaikka olemme syntisiä, Jumala rakastaa Karenin kansaa. Kiitos Herralle! Me karenit olemme todella köyhiä. Monet meistä muuttavat henkensä edestä sinne tänne taistelujen takia. Heillä on kipu sydämessään, koska he menettivät kaiken maansa, omaisuutensa, vanhempansa, sukulaisensa, veljensä ja sisarensa. Raamattu on paras lääke heidän sydämensä kipuun. Osasta tuli alkohololisteja, huumeiden käyttäjiä tai tupakoivia, koska he ajattelivat, että nämä pahat asiat voivat parantaa heidän sydämensä kivun.

Nyt olemme saaneet viestejä alueillamme työtä tekeviltä kuudeltatoista pastorilta, että Raamatun saaneet ovat muuttuneet. He lukevat Raamattua ja ovat lakanneet tekemästä pahoja asioita. He tulevat kirkkoon ylistämään Jumalaa. He työskentelevät ahkerammin ja näkevät vaivaa perheidensä yhtenäisyyden puolesta. Kaikki nämä suuret muutokset johtuivat lahjaksi jakamienne Raamattujen lukemisesta. Olette tehneet suurenmoista työtä näiden ihmisten eteen. Olette ihmeellisiä Herran silmissä. Palkkionne taivaassa on suuri.

Neiti Phawlay

Nimeni on neiti Phawlay, olen 21-vuotias. Asun T-kylässä. Menetin vanhempani 11-vuotiaana. He menivät maatilalle, eivätkä ole palanneet sieltä tähän päivään mennessä. Asun yksin pienessä bambutalossa. Olen niin iloinen tästä Raamatusta, jonka sain ilmaiseksi.

Ennen kuin sain tämän Raamatun, tunsin itseni niin yksinäiseksi joka ilta, mutta Raamatun saatuani en tunne oloani yksinäiseksi sydämessäni, koska kun luen Raamattua, minulla on rauha ja ilo. Jumala lohduttaa elämääni aina sanoillaan.

Nyt voin hymyillä, koska Jumalan Sana antaa minulle iloa sydämeeni. Hän on paras isäni, joka pitää huolta elämästäni.

Kiitos, että annoitte minulle Raamatun. Täällä on 100% mahdotonta ostaa ja omistaa Raamattu. Ilman tukeanne en voisi koskaan omistaa Raamattua. Kylissä on monia minun kaltaiseni Sqaw Karenin nuoria, heillä ei ole Raamattua, jotka eivät ole koskaan nähneet, eivätkä lukeneet Raamattua. Olen huolissani heistä ja haluan heidän saavan Raamatun, kuten minäkin sain, jotta heidän elämänsä muuttuu ja he voivat olla onnellisia elämässään. Useimmat heistä kokevat sisällään tuskaa köyhyyden, vanhempiensa tai muiden rakkaidensa ja sukulaistensa menettämisen vuoksi. Päästäkseen sydämensä tuskasta he tarvitsevat Raamattua, Jumalan Sanaa. Se on paras lääke. Auta heitä saamaan Raamattu ennen kuolemaansa. Tämä on nöyrä pyyntöni teille kaikille Jeesuksen nimessä.

Kiitos vielä kerran. Jumala siunatkoon teitä.

Pastori Ehwa kiittää

Olen pastori Ehwa, pastori PLY Karen Baptistikirkossa, PLY Villagessa. Kylässä on vain yksi kopio Raamatusta, ja se on käytössä minulla. Kirkossamme ei ole toista Raamattua. Joten joka jumalanpalveluksessa luen Raamattua ja kaikki jäsenet kuuntelevat minua lukiessani sitä. Kaikki kirkkoni jäsenet rukoilevat, että voisivat ostaa oman Raamattunsa, mutta heidän ei ole helppoa ostaa omaa Raamattua. He kaikki asuvat pienissä taloissa ja työskentelevät päivittäisen ruokansa eteen. Taloni [näkyy alla olevassa kuvassa] on kylämme paras rakennus.

Jumala vastasi kirkon jäsenen rukoukseen kauttanne. Kaikki nuoret ajattelivat, että Raamatun voi omistaa vain pastori, ei kukaan riviseurakuntalainen, koska nii-tä on niin vaikea saada syrjäisiin aluekyliimme. Kun he saivat yhden kappaleen perhettä kohden, he olivat niin onnellisia ja kunnioittivat Raamattua ja käyttävät ja säilyttävät sitä hyvin huolellisesti. Näkisittepä, miten onnellisia he ovat ja kuinka he rakastavat Raamattuaan.

Koska olemme niin kaukana kaupungista, meidän on pidettävä jumalanpalveluksemme kirkossa salaa. Kun saimme Raamattuja, yhä useammat ihmiset alkoivat käymään kirkossa ja rohkaisevat toisiaan sillä, mitä ovat lukeneet Raamatusta. He kertovat toisilleen siitä kohkaisusta, jota ovat saaneet lukemiensa Raamatun jakeiden kautta. He todistavat, mitä Jumala on tehnyt heidän perheensä kohdalla heidän lukiessaan Raamattua ja mitä he ovat oppineet Raamatusta.

Viime aikoina on ollut hyvin vaikea saada Raamattuja, joten kun kuulimme Raamatun jakelusta, suurin osa kylämme ihmisistä ei voinut uskoa sitä todeksi. Yksi syy on se, että kerran joku julistaja tuli kyläämme tekemään listan nimistä ja kuvista Raamatun levittämi-seksi, mutta jälkikäteen heistä ei kuulunut mitään. Tämän johdosta suuri osa ihmisistä ei voinut uskoa kuullessaan tästä ilmaisesta Raamatun jakelusta. Mutta he ymmärtävät nyt, että SE ON TOTTA EIKÄ VALETTA!

Kylämme ja kirkkomme puolesta haluan kiittää teitä paljon ilmaisesta lahjastanne Sqaw Karen -Raamattujen jakamisessa. Kaikki kyläläiset osaavat lukea vain Sqaw Karenin kieltä, jota käytämme kylässämme.

On monia muita kyliä, joilla ei ole Sqaw Karenin Raamattua. He voivat lukea ja ymmärtää vain Sqaw Karenin kieltä, joten he tarvitsevat Raamattua. Muistakaa rukouksessanne ja tukekaa meitä jatkuvasti Raamatun saamiseksi omalla kielellämme erityisesti kylien Karen-kansalle.

Jumala teitä kaikkia siunatkoon!

Rouva Estherin todistus

Nimeni on rouva Esther, olen 81-vuotias. Minut ajettiin pois seitsemästä eri kylästä taistelujen takia ja nyt asun T-kylässä (kylän nimeä ei paljasteta henkilöllisyyden suojelemiseksi). Mieheni ja kaksi poikaani kuolivat taistelussa. Pakenin tyttäreni kanssa henkeni edestä ja elän nyt hänen kanssaan.

Otin Kristuksen henkilökohtaiseksi pelastajakseni ja Herrakseni ollessani 15-vuotias (1954). Siitä hetkestä eteenpäin halusin todella omistaa Raamatun ja lukea sitä, mutta köyhyyteni tähden minun oli täysin mahdotonta omistaa sellaista. Asun hyvin syrjäisellä alueella ja muutin monta kertaa, kun pakenin henkeni puolesta. Mutta olen rukoillut Jumalaa vuodesta 1954 aina siihen päivään asti, kun sain Raamatun 12.5.2020. Rukoiltuani jatkuvasti 66 vuotta sain Raamatun. KUINKA SUURI ON JUMALANI, JOKA VASTASI RUKOUKSEENI!

12. elokuuta 2019 oikea polveni oli tuskallisen kipeä. Kun menin tarkistuttamaan sitä lääkärin luokse, todettiin minulla syöpä. Olin niin surullinen. En halunnut kuolla ennen kuin omistan Raamatun. Rukoilin Jumalaa jatkuvasti tämän asian puolesta.

11.5.2020 kuulin pastoriltani siunattuja uutisia siitä, että kyläämme tulee ryhmä jakamaan Raamattuja. Seuraavana aamuna heräsin aikaisin ja odotin rukoillen. Ryhmä tuli kyläämme klo 11.30 Raamattujen kanssa ja pyysin tytärtäni auttamaan minua kävelemään hänen rinnallaan (koska en voinut kävellä itse) tapaamaan pastori H:ta ja ryhmää. Todistin rukouksestani ja halustani saada Raamattu ennen kuolemaani ja siitä, että olin odottanut Raamattua 66 vuotta. Pastori H lahjoitti minulle yhden. Huusin Herran puoleen ja sanoin Herralle: “Kiitos Jumalalle, että vastasit rukoukseeni. Anna minulle lisää elinpäiviä lukea tämä Raamattu, anna minun lukea se alusta loppuun, sitten olen valmis kuolemaan.” Ylistin Herraa ja itkin, koska olin niin onnellinen ja tyytyväinen, että omistin vihdoin oman Raamatun.

Ylistettyään Jumalaa pastori J rohkaisi minua lukemaan Raamattua. Hän sanoi, että Jumala pystyy parantamaan syöpäni ja että Jumalan Sana on elävä ja voimallinen. Aloin lukea heti Raamattua pastorini ja ryhmä lähdettyä kylästämme. En kyennyt nukkumaan polveni kivun vuoksi. Ja koska en kerran kyennyt nukkumaan, luin Raamattua yötä päivää. Aloitin lukemisen Uudesta testamentista ja kahdeksan päivän kuluessa etenin aina Johanneksen ilmestykseen saakka. Mitä enemmän luin, sitä onnellisemmaksi tulin ja unohdin polvikipuni. Luettuani Uuden Testamentin loppuun, polveni ei ollut enää kovinkaan kipeä. Seuraavana maanantaina menin tyttäreni kanssa lääkäriin tarkistamaan polveni syöpää. Lääkärin nähdessä tulokseni hän katsoi minuun ja sanoi “MIKSI, MITÄ ON TAPAHTUNUT?!”. En kyennyt vastaamaan, koska en tiennyt, mistä hän puhui. Sitten lääkäri sanoi: “POLVESSASI EI OLE ENÄÄ SYÖPÄSOLUJA!”. Jumala oli täysin parantanut syövän polvessani. YLISTÄKÄÄ HERRAA. Jumala paransi syöpäni Sanansa kautta. Olen parantunut nyt. Viikon kuluttua pystyin jo kävelemään hyvin ja pystyn nyt huolehtimaan itsestäni. YLISTÄKÄÄ JUMALAA.

Luen joka päivä Raamattua ja nyt olen jo kerran lukenut koko Raamatun läpi. Aloitin aivan Raamatun alusta. Mitä enemmän luen, sitä suurempi nälkä minulla on Jumalan sanan tutkimiseen. Mitä enemmän luen, sitä terveempi minusta tulee.

Haluan kiittää teitä kaikkia. Toitte minulle parhaan syöpälääkkeen, Jumalan Sanan. Olen terve ja jaan todistukseni muille sairastaville. Alueellamme on monia kyliä, joilla ei ole Raamattua. Tue ja auta heitä saamaan Raamattuja, koska en halua heidän kuolevan maistamatta, kuinka Herra on hyvä ja Hänen sanansa on voimakas. Jumala siunatkoon teitä kaikkia.

Palavan Sydämen lähetystyö 2008-

2008

Pienten alkujen päivä

Kesä 2008, Aurinkopaneelit equadoriin
Tuimme Pekka ja Eeva Paukkalan työtä Equadorissa quichua-intiaanien, shuareitten ja waoranien parissa hankkimalla heidän käyttöönsä aurinkopaneelin sähköntuotantoa varten.
2009

Ensikosketus Intiaan

Maaliskuu 2009, Polkupyörät Intiaan
Hankimme 56 polkupyörää Intialaisille vastavalmistuneille kansallisille evankelistoille, jotka lähtivät julistamaan ilosanomaa ennen tavoittamattomille alueille.
Kevät 2009- , Pastorit & orpolapset
Palava Sydän ystäväkunta otti kannattaakseen kymmeniä pastoreita ja lähes sata orpolasta Intiasta.
2010

Nehemia-projekti alkaa

Talvi 2010, Polku- ja moottoripyöriä Intiaan
Käynnistimme projektin, jonka hedelmänä voitiin hankkia lukuisia moottoripyöriä Intialaisille pastoreille.
Kevät-talvi 2010, Rukoushuone Intiaan
Palava Sydän rakennutti rukoushuoneen Intiassa kannattamalleen pastorille. Rukoushuoneen avajaisia vietettiin 15.4.2010.
10.4.2010, Raamattukoulun peruskiven laskeminen
Keväällä 2010 käynnistimme Nehemia-rakennusprojektin, jonka tarkoituksena oli rakentaa Raamattukoulu 150:lle oppilaalle Intiaan. Koulun peruskivi laskettiin rukouksin 17.4.2010 yli 300 orpolapsen ja pastorin läsnä ollessa.
Syyskuu 2010, Raamattukoulun perustukset valmistuvat
Raamattukoulun perustukset valmistuivat syyskuussa 2010. Alkuvaiheessa rakennustöitä haittasivat voimakkaat sateet, mutta sadekauden päätyttyä työt etenivät joutuisasti.
2011

Raamattukoulu avataan

Talvi 2011
150:lle opillaalle mitoitettu koulu sisälsi sekä lukuisat luokkasalit, miesten ja naisten saniteettitilat, ruokasalin, kirjaston, että oppilaiden majoitustilat.
19.8.2011, Armon Palavan Sydämen raamattukoulun valmistuminen
Nehemia-projekti saatettiin päätökseen ja Raamattukoulu avattiin 19.8.2011. Läsnä oli Palavan Sydämen Säätiön edustus, sekä 1200 uskovaa, jotka olivat saapuneet paikalle todistamaan tätä Jumalan armosta todeksi tullutta ihmettä.
2012-

Hajanaisia projekteja Intiaan

2012-2014, Polku- ja moottoripyöriä, kaivoja, käsimikrofoneja...
Vuosien 2012-2014 aikana tuettiin noin sataa pastoria hankkimalla heille polkupyörät, useita Jeesus-kaivoja rakennettiin ja monet evankelistat saivat oman kannettavan äänentoistojärjestelmän.
2014-2015

Israelin aika

2014-2015, Israel-projekti
Elokuussa 2014 Palavan Sydämen Säätiön hallitus teki päätöksen käynnistää lähetysprojektin Israelissa yhdessä Jaffassa sijaitsevan messiaanisen Beit Immanuel-seurakunnan kanssa. Projektin kautta avustettiin holokaustista selvinneitä vanhuksia ja välitettiin heille evankeliumia Jeesuksesta.
2016

Marttyyriseurakunnan tukena

Talvi 2016, Kaivo ja ompelukoneita
Talvella 2016 Palava Sydän lähetti varat Jeesus-kaivon rakentamiseen. Helmikuussa hankittiin ompelukoneet Raamattukoulusta valmistuville naisille. Projektien yhteis-summa 4000,00 €.
Kesä 2016 - kesä 2020, Marttyyriseurakunnan avustaminen intiassa
Avustettiin uskonsa tähden kärsiviä Intiassa Orissan ja Chatishgadin alueilla yhteensä 20 000,00 eurolla. Varoilla rakennettiin mm. uusi kyläkirkko vainoissa tuhoutuneen tilalle Chinthaguppan kylään.
2017-2019

Intian uskovia avustetaan

Kevät-talvi 2017, Polkupyöriä, ompelukoneita ja äänentoistojärjestelmiä
Hankittiin Armon Palavan Sydämen Raamattukoulusta valmistuneille kansallisille läheteille yhteensä 120 polkupyörää ja ompelukonetta, sekä noin viidellekymmenelle kansalliselle lähetystyöntekijälle kannettava äänentoistojärjestelmä.
Marraskuu 2017, Jeesus-kaivoja
Saimme lahjoittaa neljä Jeesus-kaivoa Intiaan.
Kevät 2019, Käsimikrofoneja
Lahjoitettiin Intiaan 18 kannettavaa äänentoistojärjestelmää.
Kevät 2019, Moottoripyöriä Intiaan
Lahjoitettiin neljä moottoripyörää Intialaisille pastoreille.
2019

Raamattuprojekti alkaa

Kesä 2019, Shouhuo-projekti
Käynnistimme lähetysprojekti Shouhuon, jonka päämääränä on välittää Raamattuja Kiinan, Thaimaan, Laosin, Vietnamin ja Burman alueilla asuville vainotuille- tai unohdetuille uskoville. Projektin ensimmäinen keräyskohde oli Raamattujen hankkiminen karen-heimolle, joille Raamattuja toimitettiin Palavan Sydämen lahjana n. 2000 kappaletta.
2020

Ensimmäiset Raamatut Kiinaan

Syyskuu 2020, 11500 Raamattua Kiinaan
Kiinan maanalainen seurakunta vastaanotti Palavan Sydämen ystäväkunnan lahjana 11 500 Raamattua.

(Kuriireja suojellaksemme emme voi julkaista Kiinan Raamattujen toimituksista kuvamateriaalia.)
Syksy 2020, Raamattuja Kiinaan ja neljään muuhun maahan
Tuimme Raamattujen hankkimista vuoristoheimolle 4000,00 €:lla ja lähetimme Kiinaan yli 6000 Raamattua.

(Kuriireja suojellaksemme emme voi julkaista Kiinan Raamattujen toimituksista kuvamateriaalia.)
2021

Vuoristoheimolaiset sydämellä

Joulukuu 2021
Akha-heimon hyljeksityt uskovat saivat lahjanamme 2700 Raamattua.
2022

35 000 Raamatun raja täyttyy

Kesä ja syksy 2022, Uusi Raamattuerä Kiinaan
Saimme ilon lähettää ensin kesällä 2022 lähes 9000 Raamatun erän ja uudelleen syksyllä 2022 lähes kahden tuhannen Raamatun erän Kiinan maanalaiselle seurakunnalle. Yhteensä toimitettujen Raamattujen määrä nousee jo yli 35 000:een Raamattuun.

(Kuriireja suojellaksemme emme voi julkaista Kiinan Raamattujen toimituksista kuvamateriaalia.)
2023

Raamattuja pastoreille

2023 Tammikuu, Raamattuja pastoreille
Tuimme Raamattujen painattamista vuoristoseutujen pastoreille. Tukemme avulla Raamatun saa vastaanottaa yli 2500 pastoria.
© 2023 Palava Sydän. Kaikki oikeudet pidätetään.
Ostoskori
Lisää tuotteita vielä 120,00 :lla, niin toimitamme tilauksesi ilmaiseksi!