Sana Shouhuo on Kiinan kieltä ja tarkoittaa sadonkorjuuta. Aasian miljoonien ihmisten kansojen meressä on juuri nyt suuri sadonkorjuun aika. Armon aurinko on laskemassa. Jumalan kello käy. Elopellolla on kiire. On tavoitettava kalliit sielut ennen kuin lopullinen yö la...

Stefanus-projektin kautta olemme saaneet olla tukemassa vainon alla eläviä veljiämme ja sisariamme Intiassa. Projekti saatiin päätökseen kesällä 2019 ja viimeisimpiä raportteja Intiasta odotetaan saapuvaksi joulukuussa 2019. Tässä väliaikaraportissa kerromme viimeisimm...

Stefanus-projekti, jolla tuemme vainottua seurakuntaa Intiassa, on saanut uutta väliaikaraporttia. Tällä kertaa apu kohdistettiin vainotuimmilla alueilla työtä tekeville pastoreille, joille hankittiin yhteensä 18 käsimikrofonia ja 4 moottoripyörää.

Katso video tästä!

Ota...

Olemme saaneet olla välittämässä yhteensä neljä Jeesus-kaivoa Intiaan, josta ohessa kuvaraporttia.

Kiitos lahjastasi!

Ohessa käännettynä ystävämme, piispa Jacob Marinenin lähettämä kiitoskirje- ja kuvaraportti alkuvuonna 2017 päätökseen saatetuista lähetysprojekteista Intiassa. Kiitos kaikille mukana olosta!

Rakkaat Palavan Sydämen ystävät!

Armoa ja rauhaa herraltamme ja pelastajaltamme...

Uuden työkauden alussa meillä on ilo avata uusin lähetyskohteemme. Israel-lähetysprojektin ollessa loppusuoralla koimme rukouksessa Isän puhuvan uudestaan ja uudestaan vainotusta marttyyriseurakunnasta. Tämän saattelemana säätiön hallitus päätti avata uudeksi lähetysko...

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Israel-lähetysprojektimme on viety päätökseen ja olemme lähettäneet viimeisen 10 000,00 euron tukisumman Beit Immanuel-seurakunnalle. Eilen vastaanotimme seurakunnan johtajalta, David Lazarukselta seuraavan kiitos-sähköpostin:

"Rakkaat P...

Ohessa joitakin kuvia Jeesus- kaivosta, joka saatiin rakentaa Palavan Sydämen Säätiön edesmenneen varapuheenjohtajan Marjatta Alanapan muistolle siunaamaan edelleen hänelle rakasta Intian-työtä.

Israel-lähetyskohteemme loppukiri-kampanja käynnistyi tänään! Toivomme saavamme kokoon puuttuvan 10 000,00 euron lahjoituksen kesäkuun loppuun mennessä. Tulethan mukaan?

Laita viestiä oheisesta kuvasta löytyvin yhteystiedoin, jotta tiedämme kohdistaa lahjasi nimenomaan...

Ohessa iloksenne muutama kuva raporttina Intiasta. Lahjoittamillanne varoilla saatiin hankittua kymmeniä ompelukoneita Armon Palavan Sydämen Raamattukoulusta valmistuneille tytöille. Eilen (28.2.) nämä palavasydämiset nuoret sinetöivät kutsumuksensa koskettavassa valmi...

Please reload

  TULE MUKAAN TYÖHÖMME  

  Olet lämpimästi tervetullut mukaan Palavan Sydämen ystäväjoukkoon. Lue lisää oheisesta linkistä.  

PALAVA SYDÄN

Osoite:

Puhelin:

Email:

Kauppa:

Aleksanterinkatu 8

64260 KASKINEN

044 376 8968 (Ark. 9-16)

posti@palavasydan.fi

www.palavansydamenkauppa.fi

SOME

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

TILITIEDOT

Tili:

BIC:

Saaja:

Viite:

FI64 4963 0010 0618 25

ITELFIHH

Palavan Sydämen Säätiö

123 (julistustyö), 1122 (lähetystyö)

Rahankeräyslupa: RA-2020/76

Keräysaika: 28.1.2020-27.1.2022

Toimeenpanoalue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa

Käyttötarkoitus: Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla.

Kertyvät varat käytetään kotimaan julistustyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen (julistustyöntekijän palkka, tiedotuskulut ja tilavuokrat). Lisäksi kertyviä varoja voidaan käyttää ulkomailla tehtävään aineelliseen ja hengelliseen lähetystyöhön.