VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!
VALITSE KIIREELLISIIN TILAUKSIIN TOIMITUSTAVAKSI POSTIPAKETTI TAI MATKAHUOLTO!

Herra Photawa

Nimeni on herra Photawa, asun H-kylässä. Olin juoppo ja huumeriippuvainen mies. Olen ollut vankilassa kahdesti huumeiden käytön takia. Elämäni ei ole mitään. Vanhempani eivät rakasta minua ja kaikki sukulaiseni jättivät minut huomiotta ja kaikki ystäväni jättivät minut, koska en ole mitään, saastainen mies.

Mutta kun sain Raamatun, aloin lukea ja ymmärsin, että Jumala rakastaa pienintäkin ihmistä ja hän kuoli kaikkien ihmisten puolesta maailmassa. Niinpä sitouduin elämään Herralle ja nyt olen uusi luomus Kristuksessa. Vanhat asiat ovat poissa ja uusia on tullut tilalle.

Kun otin vastaan Kristuksen, lopetin tupakoinnin, huumeiden ja alkoholin käytön. Jätin nuo asiat taakseni, luen joka päivä Raamattua ja opin Jumalalta kaiken, mitä tarvitsen. Jumala opettaa minulle monia asioita Raamatun kautta ja nyt olen siunattu mies Herran silmissä. Lahjoittamanne Raamattu uudisti minut ja nyt olen uusi mies. Kiitos, että pelastitte minut helvetiltä ja olemasta hyödytön ihminen. Jaan todistukseni vanhoille ystävilleni ja muille buddhalaisille naapurikylässäni.

Jaa tai tulosta kirjoitus:
© 2023 Palava Sydän. Kaikki oikeudet pidätetään.
Ostoskori
Lisää tuotteita vielä 120,00 :lla, niin toimitamme tilauksesi ilmaiseksi!